Madagaskar
Bourbon vanille bonen uit Madagaskar, ten oosten van Afrika, is waanzinnig populair. Lange zwarte vanillestokjes, barstensvol olie en zaden, met een rijke langdurige zoete vanillesmaak. Wij bieden u premium kwaliteit, gourmet kwaliteit, essential kwaliteit en biologische vanille (supreme) uit Madagaskar aan.

De beste kwaliteit Bourbon vanille, in alle mogelijke hoeveelheden en naar ieders budget, die uw bereidingen diepgaand aromatiseren!
Bezig met laden...
visibility

Bio Madagaskar Bourbon Supreme (18-21cm) Vanillestokjes vanaf 3 stuks

Bourbon vanille uit Madagaskar is waanzinnig populair. Supreme vanillestokjes zijn 18-21 cm lang en zitten...

14,00*

visibility

Budget vanillestokjes 10 stuks Madagaskar Bourbon Essential + 15-17cm

Bourbon vanille uit Madagaskar is waanzinnig populair. Essential + vanillestokjes zijn 15-17 cm lang en...

20,00*

visibility

Gekristalliseerde (givrée) Bourbon (17+cm) vanillestokjes vanaf 3 stuks

Givrée Bourbon vanille uit Madagaskar is de meest intens en subtiel geurende vanille met een natuurlijke...

20,50*

visibility

Gold +20 cm Vanillestokjes uit Madagaskar

Het zwarte goud' uit Madagaskar Door de superieure smaak- en aromatische eigenschappen is Bourbon vanille uit Madagaskar de populairste...

14,50*

visibility

Vanillestokjes Madagaskar Bourbon GOLD 17+ vanaf 3 stuks

Bourbon vanille uit Madagaskar is waanzinnig populair. Premium vanillestokjes zijn 17-20 cm lang en zitten vol olie en zaden voor een...

14,00*

visibility

Vanillestokjes Madagaskar Bourbon Premium 17-18 cm vanaf 5 stuks

Bourbon vanille uit Madagaskar is waanzinnig populair. Gourmet vanillestokjes zijn 17-18 cm lang en zitten...

19,00*

Zo goed als alle producten die in de schappen van uw lokale supermarkt liggen bevatten geen echte vanille, maar zijn afkomstig van synthetische varianten. Spijtig genoeg bestaat er in België geen wetgeving omtrent het gebruik van een afbeelding van een vanille-orchidee/vanillestokje op het etiket, ook al zit er geen echte vanille in het product. Synthetische vanille heeft een zeer kort aroma, terwijl kwalitatieve vanille zich perfect laat vergelijken met een goed glas rode wijn. Echte vanille heeft een subtiele aanzet, gooit zich daarna volledig open in de mond en blijft daarna nog lang nazinderen. U zult niet de eerste klant zijn die zeer aangenaam verrast is over het grote smaakverschil.

In tegenstelling tot de droge, broze, kleinere en duurdere vanillestokjes uit uw lokale supermarkt, zijn onze premium vanillestokjes soepel door de hoge vochtigheidsgraad, groter, traceerbaar en bevatten ze een overvloed aan zaden. Meteen bij het openen van uw bestelling zult u reeds de rijke overheerlijke aroma's van verse vanille ervaren. Wedden dat u meteen zin krijgt om in de keuken aan de slag te gaan?

Want... échte vanille is tegelijk rijkzoet en verfijnd, met een geavanceerde smaak en geur die puur genot naar het pleziercentrum van de hersenen verzendt. Vanille is warm. Het is complex met een kruidige of fruitige noot en de meest populaire smaak in de wereld. Laat u verrassen en maak uw keuze uit ons exclusief aanbod van gecertificeerde premium vanillestokjes van overal ter wereld, elk met hun eigen unieke kenmerken.

Maak uw keuze uit:
Givrée gekristalliseerde vanillestokjes: 18+ cm lang, vanaf 1 stuk
Biologische vanillestokjes: 17 - 20 cm lang, vanaf 3 stuks
Gold+ vanillestokjes: 20 - 21 cm lang, vanaf 3 stuks
Premium vanillestokjes: 18 - 21 cm lang, vanaf 3 stuks
Gourmet vanillestokjes: 15 - 17 cm lang, vanaf 5 stuks
Essential vanillestokjes: 15 - 17 cm lang, vanaf 10 stuks