Gratis verzending vanaf € 55 incl. BTW
5% kortingscode in uw pakje
Uitstekende klantenservice
Groothandel
Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen

Premium vanillestokjes
van overal ter wereld

Zo goed als alle producten die in de schappen van uw lokale supermarkt liggen bevatten geen echte vanille, maar zijn afkomstig van synthetische varianten. Spijtig genoeg bestaat er in België geen wetgeving omtrent het gebruik van een afbeelding van een vanille-orchidee/vanillestokje op het etiket, ook al zit er geen echte vanille in het product. Synthetische vanille heeft een zeer kort aroma, terwijl kwalitatieve vanille zich perfect laat vergelijken met een goed glas rode wijn. Echte vanille heeft een subtiele aanzet, gooit zich daarna volledig open in de mond en blijft daarna nog lang nazinderen. U zult niet de eerste klant zijn die zeer aangenaam verrast is over het grote smaakverschil.

Bezig met laden...

In tegenstelling tot de droge, broze, kleinere en duurdere vanillestokjes uit uw lokale supermarkt, zijn onze premium vanillestokjes soepel door de hoge vochtigheidsgraad, groter, traceerbaar en bevatten ze een overvloed aan zaden. Meteen bij het openen van uw bestelling zult u reeds de rijke overheerlijke aroma's van verse vanille ervaren. Wedden dat u meteen zin krijgt om in de keuken aan de slag te gaan?

Want... échte vanille is tegelijk rijkzoet en verfijnd, met een geavanceerde smaak en geur die puur genot naar het pleziercentrum van de hersenen verzendt. Vanille is warm. Het is complex met een kruidige of fruitige noot en de meest populaire smaak in de wereld. Laat u verrassen en maak uw keuze uit ons exclusief aanbod van gecertificeerde premium vanillestokjes van overal ter wereld, elk met hun eigen unieke kenmerken.

Naast premium vanille bieden wij u ook een gamma Essential & Gourmet vanille aan.