Madagaskar Bourbon vanillepoeder - 70gr
Madagaskar Bourbon vanillepoeder - 70gr
Madagaskar Bourbon vanillepoeder - 70gr
De heerlijke smaak van Bourbon vanille in een poeder met een fijne textuur. Eenvoudig doseerbaar voor gebruik in droge bakmixen en vloeibare of kleurgevoelige recepten.

Artikelnummer

VANL.007.B1

Verzendkosten

€ 5,65

€ 34,00 *
Prijs per stuk
Het aantal spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 5
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Vanillepoeder is ideaal voor gebruik in droge mengsels en in vloeibare of kleurgevoelige recepten. Geniet van de heerlijke zachte smaak van Bourbon vanille uit Madagaskar in een poeder met een zeer fijne textuur. Verhoog de smaak van uw taarten, koekjes en pannenkoeken met een snuifje van dit veelzijdige vanillepoeder.

BIJZONDERHEDEN

Vrij van GMO - Allergenen - Suiker - Alcohol.
Gecertificeerd Kosher - Glutenvrij

INGREDIËNTEN

Maltodextrine, vanille-extract

OVER NIELSEN-MASSEY

Alleen de beste vanille uit Madagaskar & Tahiti is intens genoeg voor Nielsen-Massey, een wereldwijd vermaard familiebedrijf opgericht in 1907 door Richard Massey in een later partnerschap met Chatfield Nielsen. Het bedrijf wordt vandaag gerund door de derde generatie Nielsens: Craig Nielsen, Matt Nielsen en Beth Nielsen. Opgegroeid in en met het bedrijf tussen het rijke aroma van vanille, hebben zij hun hele leven de beste methoden om pure vanillesmaken te produceren bestudeerd en onderzocht, evenals hoe de beste resultaten te behalen in recepten en dagdagelijkse toepassingen.

Nielsen-Massey maakt gebruik van koude extractie. Dit unieke proces beschermt de meer dan 250 verschillende smaakcomponenten die één enkel vanillestokje bevat.