Een extract van koninklijke allure...
BRENG EEN EXOTISCHE TOETS IN AL UW DESSERTS
Dit vanille extract wordt geproduceerd met handgeselecteerde vanillestokjes uit Tahiti en is de favoriet van banketbakkers over de hele wereld. Het smaakprofiel van Tahitiaanse vanille is zoet, fruitig en wordt vaak omschreven als anijs- en kersachtig. Deze vanille is erg gevoelig voor warmte en wordt het best gebruikt in gekoelde- en diepvries producten waar het een heerlijk delicate vanillesmaak aan toevoegt.
Fruitig en zoet vanille-extract, met een zachte toets van anijs en kersen.
BIJZONDERHEDEN
Vrij van GMO - Allergenen.
Gecertificeerd Kosher - Glutenvrij
15ml extract = 1 vanillestokje
INGREDIËNTEN
Vanille-extract, suiker, ethanol, water
OVER NIELSEN-MASSEY
Alleen de beste vanille uit Madagaskar & Tahiti is intens genoeg voor Nielsen-Massey, een wereldwijd vermaard familiebedrijf opgericht in 1907 door Richard Massey in een later partnerschap met Chatfield Nielsen. Het bedrijf wordt vandaag gerund door de derde generatie Nielsens: Craig Nielsen, Matt Nielsen en Beth Nielsen. Opgegroeid in en met het bedrijf tussen het rijke aroma van vanille, hebben zij hun hele leven de beste methoden om pure vanillesmaken te produceren bestudeerd en onderzocht, evenals hoe de beste resultaten te behalen in recepten en dagdagelijkse toepassingen.
Nielsen-Massey maakt gebruik van koude extractie. Dit unieke proces beschermt de meer dan 250 verschillende smaakcomponenten die één enkel vanillestokje bevat.