Het zoete verfrissende aroma van citrus
Sinaasappelbloesem water brengt het zoete aroma van een citrus boomgaard naar een verscheidenheid aan gerechten.
INGREDIENTEN
propyleenglycol, alcohol, sinaasappelbloesem olie, natuurlijke smaakstoffen
VRIJ VAN GLUTEN
KENMERKEN & TOEPASSINGEN
Dit verfrissend aromatische water is gemaakt van een destillaat van de bittere sinaasappel uit Spanje en het Midden-Oosten. Het wordt gebruikt in Perzische, Arabische, Indiase en Turkse gerechten.
Sinaasappelbloesem water brengt het zoete aroma van een citrus boomgaard naar een verscheidenheid aan gerechten. Het is een heerlijke smaakmaker voor pudding, cake, koekjes en andere zoetwaren. Het complimenteert vanille, amandel, room, limoen en andere citrus smaken. Sinaasappelbloesem water kan ook door verstuiving in de lucht een rustgevende en vitaliserende werking hebben.
Over Nielsen-Massey
Nielsen-Massey is een wereldwijd vermaard familiebedrijf opgericht in 1907 door Richard Massey in een later partnerschap met Chatfield Nielsen. Het bedrijf wordt vandaag gerund door de derde generatie Nielsens: Craig Nielsen, Matt Nielsen en Beth Nielsen. Opgegroeid in en met het bedrijf hebben zij hun hele leven de beste methoden om pure vanillesmaken en natuurlijke extracten te produceren bestudeerd en onderzocht, evenals hoe de beste resultaten te behalen in recepten en dagdagelijkse toepassingen.