De FAVORIET VAN CHEFS, BAKKERS EN IJSBEREIDERS
KENMERKEN
Vanillepasta is helder, vet en een grote tijdsbesparing... U hoeft geen vanillestokjes uit te schrapen en hebt ook geen schoonmaak achteraf
. Vanillepasta is een mengsel van geconcentreerd vanille-extract en vanillepoeder en is gemaakt met vanille-extract, vers gemalen vanillepoeder en tragacanth gom als natuurlijk bindmiddel. Het smaakprofiel is
zoet, romig en zacht. Door de dikke consistentie van de pasta kunt u meer heerlijke vanillesmaak toevoegen zonder uw beslag of sauzen uit te dunnen. Kan gebruikt worden als een directe vervanging voor vanille-extract wanneer u de kenmerkende uitstraling van
vanillezaden wilt.
Meng vanillepasta met aardbeien en serveer met slagroom voor een heerlijk, fruitig dessert. Het enige wat u hoeft te doen is een theelepel (of minder) uit te scheppen en uit te smeren/toe te voegen aan de bereiding. 1 theelepel komt overeen met 1 vanillestokje. Omdat vanillepasta vloeibaar is wordt gebruik afgeraden in droge mengsels van welke aard dan ook. Hiervoor gebruikt u beter vanillepoeder. De pasta zorgt ook voor een bruine kleur en kan witte of lichtgekleurde frosting kleuren. Opteer voor vanille-extract.
BIJZONDERHEDEN
Vrij van GMO - Allergenen.
Glutenvrij.
INGREDIËNTEN
Vanille-extract, Bourbon vanillestokjes, water, suiker, tracaganth gom (natuurlijk bindmiddel)