Vanillepasta is helder, vet en een grote tijdsbesparing... U hoeft geen vanillestokjes uit te schrapen en hebt ook geen schoonmaak achteraf. Vanillepasta is een mengsel van geconcentreerd vanille-extract en vanillepoeder en is gemaakt met vanille-extract, vers gemalen vanillepoeder en tragacanth gom als natuurlijk bindmiddel. Het smaakprofiel is
zoet, romig en zacht. Door de dikke consistentie van de pasta kunt u meer heerlijke vanillesmaak toevoegen zonder uw beslag of sauzen uit te dunnen. Kan gebruikt worden als een directe vervanging voor vanille-extract wanneer u de
kenmerkende uitstraling van vanillezaden wilt.
Meng vanillepasta met aardbeien en serveer met slagroom voor een heerlijk, fruitig dessert. Het enige wat u hoeft te doen is een theelepel (of minder) uit te scheppen en uit te smeren/toe te voegen aan de bereiding.
1 theelepel komt overeen met 1 vanillestokje. Omdat vanillepasta vloeibaar is wordt gebruik afgeraden in droge mengsels van welke aard dan ook. Hiervoor gebruikt u beter vanillepoeder. De pasta zorgt ook voor een bruine kleur en kan witte of lichtgekleurde frosting kleuren. Opteer voor vanille-extract.
BIJZONDERHEDEN
Vrij van GMO - Allergenen.
Gecertificeerd Kosher - Glutenvrij.
INGREDIËNTEN
Vanille-extract, Bourbon vanillestokjes, water, suiker, tracaganth gom (natuurlijk bindmiddel)
OVER EUROVANILLE
Opgericht in 1990 door Laurent Bourgois bedient Eurovanille meer dan 5000 klanten in 70 landen. In hun constante zoektocht naar uitmuntendheid selecteren zij de beste vanillesoorten van over de hele wereld. Met een eigen laboratorium en een verwerkingsfaciliteit in India staat Eurovanille garant voor vanilleproducten met een uiterst gebalanceerde en afgeronde smaak.