Gekristalliseerde (givrée) Madagaskar Bourbon (17+cm) vanillestokjes vanaf 3 stuks Gekristalliseerde (givrée) Madagaskar Bourbon (17+cm) vanillestokjes vanaf 3 stuks Gekristalliseerde (givrée) Madagaskar Bourbon (17+cm) vanillestokjes vanaf 3 stuks
Gekristalliseerde (givrée) Madagaskar Bourbon (17+cm) vanillestokjes vanaf 3 stuks Gekristalliseerde (givrée) Madagaskar Bourbon (17+cm) vanillestokjes vanaf 3 stuks Gekristalliseerde (givrée) Madagaskar Bourbon (17+cm) vanillestokjes vanaf 3 stuks
Gekristalliseerde (givrée) Madagaskar Bourbon (17+cm) vanillestokjes vanaf 3 stuks
Givrée Bourbon vanille uit Madagaskar is de meest intens en subtiel geurende vanille met een natuurlijke overmaat aan vanilline die zorgt voor geleidelijke kristallisering.

Artikelnummer

VLA.101-GV

Verzendkosten

€ 5,95

1 - 2 werkdagen

verzonden binnen 48u

€ 20,50 *
Prijs per GEKOZEN AANTAL
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Vraag een wildvreemde waar vanille vandaan komt en vaak zult u Madagaskar horen. Madagaskar neemt bijna 80% van de totale vanilleproductie voor haar rekening. De unieke bodemeigenschappen, samen met het perfecte tropische klimaat en de traditionele teel- en behandelingsmethoden, maken Bourbon vanille tot een zeer gewild en geliefd product.

De meest intens en subtiel geurende givrée Bourbon vanille! Met een natuurlijke overmaat aan vanilline, hoger dan 2,6%, vormen zich kristallen op de huid van de vanillestok. Kristallen kunnen ook de vorm hebben van filamenten met een donsachtige structuur. Een teken van zeer goede kwaliteit, een uitzonderlijk product! Voor het oog van de leek niets minder dan een 'beschimmelde' vanillestok, maar voor de kenners het neusje van de 'Bourbon' zalm. De best mogelijke givrée Bourbon kwaliteit beschikbaar, met een uitzonderlijk hoog vanillinegehalte.

Gekristalliseerde (givrée) Bourbon vanillestokjes zijn de meest intens en subtiel geurende vanille met een vanillinegehalte van minstens 2,6%. Zwart, soepel en rijkelijk geurend met een natuurlijke kristallisatie die geleidelijk de volledige vanillestok zal overdekken. De meest exclusieve Bourbon vanille!

De ster in uw keuken voor zo goed als alle bereidingen. Wij zijn nog steeds op zoek naar een toepassing waarvoor deze vanille niet geschikt is..!
 
Variëteit  Vanilla Planifolia
Toepassing  All-purpose
Lengte  17+ cm
Gewicht  3,8 - 6 gram
Vanillinegehalte  2,64%
Vochtgehalte  32,5%
 

BEWAARBUISJES

Deze vanillestokjes worden niet vacuüm verpakt. Bewaar deze vanillestokken in boterpapier of bij kleinere hoeveelheden in een glazen bewaarbuisjes met natuurkurk.

Onze vanillestokjes zijn vers en worden maandelijks geïmporteerd. Door onze directe contacten kunnen wij heel kort op de bal spelen. Wij doen ook niet aan voorverpakken, dat doet af aan de kwaliteit van onze producten. Wanneer u een bestelling plaatst, dan wordt uw vanille diezelfde dag door ons verpakt.

Wij raden u met klem aan om uw vanillestokjes NOOIT in de koelkast te bewaren. Bewaring in de diepvries is al helemaal uit den boze. Dit zal uw vanille versneld uitdrogen en zorgt er tevens voor dat de talloze smaakcomponenten in de vanille afzwakken. Bewaar uw vanille in een koele, donkere plaats zoals een kelder met een temperatuurradius van 15 - 20 graden. Een voorraadkast is ook een prima locatie zolang de opslagruimte niet vlak bij een hittebron staat, zoals een verwarmingsmodule, oven, etc.

Vanillestokjes zijn, in tegenstelling tot wat velen denken, een kwetsbaar product. Onze vanille is vers en gezien de hoge vochtigheidsgraad is een goede bewaring erg belangrijk. Desondanks, mits correcte bewaring, is het vrij eenvoudig om uw vanille in uitstekende staat thuis te bewaren. Standaard is de vanille houdbaar tot max. 2 jaar na aanschafdatum. Lees hier meer informatie over het optimaal bewaren van uw vanillestokjes.

Vanillestokje.nl is geverifieerd lid bij WebwinkelKeur. WebwinkelKeur staat voor betrouwbare klantvriendelijke webwinkels. Leden voldoen aan de belangrijkste Nederlandse en Belgische wetgeving, hun identiteit is gecontroleerd en het staat iedere klant vrij een klantbeoordeling te plaatsen welke onafhankelijk gemodereerd wordt door WebwinkelKeur. Bij geschillen kan elke klant gratis gebruik maken van geschilbemiddeling of een bindende uitspraak door DigiDispuut.

Keurmerk webwinkel