EEN PURE EN RIJKELIJKE SMAAK
Ervaar de volle diepe smaak van pure chocolade in dit extract gemaakt van de beste cacaobonen.
De essentiële smaak van chocolade. Niet zoet of melkchocolade-achtig.
KENMERKEN & TOEPASSINGEN
Dit is de essentiële smaak van chocolade. Niet zoet of melkchocolade-achtig. Dit extract biedt de volle diepte van pure chocolade, gemaakt van de beste cacaobonen. Gebruik het om een extra chocolade smaak aan gerechten met een chocoladebasis toe te voegen.
INGREDIENTEN
water, alcohol, cacaoboon extract
VRIJ VAN GLUTEN
Het kan ook een subtiel smaakonderscheid geven aan diverse hartige gerechten. Gebruik het in dranken en desserts, of voor een extra dimensie aan sauzen, chili en andere pittig gekruide gerechten. Dit pure chocolade extract gaat uitzonderlijk goed samen met chili pepers, tomaten, peulvruchten en natuurlijk vanille.
Over Nielsen-Massey
Nielsen-Massey is een wereldwijd vermaard familiebedrijf opgericht in 1907 door Richard Massey in een later partnerschap met Chatfield Nielsen. Het bedrijf wordt vandaag gerund door de derde generatie Nielsens: Craig Nielsen, Matt Nielsen en Beth Nielsen. Opgegroeid in en met het bedrijf hebben zij hun hele leven de beste methoden om pure vanillesmaken en natuurlijke extracten te produceren bestudeerd en onderzocht, evenals hoe de beste resultaten te behalen in recepten en dagdagelijkse toepassingen.