De rijke smaak van Bourbon vanille
DE VOLLE FLUWEELZACHTE SMAAK VAN BOURBON VANILLE
Geproduceerd met handgeselecteerde Bourbon vanillestokjes uit Madagaskar voor een vol, zoet, romig en zacht smaakprofiel met een fluweelzachte nasmaak.
KENMERKEN & TOEPASSINGEN
De perfecte universele vanille vanwege zijn smaak en consistentie in zowel warme als koude toepassingen. Het meest veelzijdige vanille extract. Kook en bak er maar lustig op los!
15ml extract = 1 vanillestokje
INGREDIENTEN
Extract van Bourbon vanillestokjes, suiker, water, alcohol
BIJZONDERHEDEN
Vrij van GMO - Allergenen.
Gecertificeerd Kosher - Glutenvrij.
Over Nielsen-Massey
Alleen de beste vanille uit Madagaskar & Tahiti is intens genoeg voor Nielsen-Massey, een wereldwijd vermaard familiebedrijf opgericht in 1907 door Richard Massey in een later partnerschap met Chatfield Nielsen. Het bedrijf wordt vandaag gerund door de derde generatie Nielsens: Craig Nielsen, Matt Nielsen en Beth Nielsen. Opgegroeid in en met het bedrijf tussen het rijke aroma van vanille, hebben zij hun hele leven de beste methoden om pure vanillesmaken te produceren bestudeerd en onderzocht, evenals hoe de beste resultaten te behalen in recepten en dagdagelijkse toepassingen.
Nielsen-Massey maakt gebruik van koude extractie. Dit unieke proces beschermt de meer dan 250 verschillende smaakcomponenten die één enkel vanillestokje bevat. Op deze wijze wordt een vanille extract van zeer hoge kwaliteit verkregen.