Madagaskar Bourbon vanille-extract - 50ml

Een authentiek echt vanille-extract, koud verwerkt uit pure met de hand geplukte vanillestokjes uit Madagaskar. De perfecte keuze voor een heerlijke vanillesmaak in tal van recepten.

Artikelnummer

VANL.016.B2 

Verzendkosten

€ 3,99 

€ 14,95 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

In tegenstelling tot de meeste vanilleproducten in de supermarkt, die voornamelijk kunstmatig van aard zijn, is NoMU Vanille-extract een authentiek, echt vanille-extract dat koud wordt verwerkt uit pure met de hand geplukte vanillestokjes uit Madagaskar. Terwijl vanillestokjes de neiging hebben snel uit te drogen, blijft NoMU Vanille-extract vers voor zeer lange tijd.

KENMERKEN & TOEPASSINGEN

Dit zoete, romige en zachte vanille-extract kunt u in vrijwel elk recept gebruiken, zowel in warme als koude toepassingen, voor de onmiskenbare smaak en aroma van pure Bourbon vanille. 

BIJZONDERHEDEN

Vrij van GMO - Allergenen
Gecertificeerd Kosher - Glutenvrij - Halal

INGREDIËNTEN

Bourbon vanille, ethanol, water

OVER NOMU

Het merk NoMU werd opgericht door de Zuid-Afrikaanse culinaire bekendheid Tracy Foulkes in december 2000 en sindsdien zijn deze culinaire en lifestyle producten zeer gewild in meer dan 27 landen. De liefde van Tracy voor kruiden & specerijen, haar obsessie voor kwaliteit en de stijlvolle ongecompliceerde manier van koken, waarvan zij houdt, is heel duidelijk aanwezig in het brede gamma van NoMU producten.

NoMU's eetstijl is voedzaam, gezond en laag in vetgehalte en er worden alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit gebruikt. De producten bevatten geen MSG's, conserveringsmiddelen of kunstmatige toevoegingen. Alle producten worden geproduceerd in een HACCP goedgekeurde omgeving, in overeenstemming met de hoogste internationale hygiëne standaard. NoMU producten zijn Halal en Kosher gecertificeerd.

Alle bundels met dit artikel:

6% Korting

Op de accessoires

€ 29,94*

€ 29,04*

Bestellen