Vanillestokjes uit Mexico Vanillestokjes uit Mexico vanaf 2 stuks
Vanillestokjes uit Mexico Vanillestokjes uit Mexico vanaf 2 stuks
Vanillestokjes uit Mexico vanaf 2 stuks
Mooi, exotisch Mexico. Warm weer, prachtige stranden, een rijke en gevarieerde cultuur, heerlijk eten en... de bakermat van vanille. Mexico produceert  zachte, vette en iets...

Verzendkosten

€ 5,95

1 - 2 werkdagen

verzending binnen 48u

€ 19,50 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Mooi, exotisch Mexico. Warm weer, prachtige stranden, een rijke en gevarieerde cultuur, heerlijk eten en... de bakermat van vanille.

Mexico produceert zachte, vette en iets rijpere bonen van 17 - 18 cm lang. Met zijn prachtige chocoladekleur is dit de vanille met het grootste scala aan smaken. Deze vanille heeft een sterke smaak van chocolade, is licht gekruid, ligt delicaat in de mond en is vergelijkbaar met Madagassische vanille door zijn fruitige toetsen van met rum doordrenkte bessen. Een uitstekende rijpere vanille!

TOEPASSING

De warme en krachtige aroma's parfumeren al uw desserts (gebak, (fruit)stoofpotjes en salades, crèmes, rijstpap,...), wit vlees en vis. Minder zoet dan andere vanille past deze vanille uitstekend bij chocolade.
 

Variëteit  Vanilla Planifolia
Toepassing  All-purpose
Lengte  17 - 18 cm
Gewicht  5,5 gram
Vochtgehalte  25% - 30%


BIJZONDERHEDEN

Let op! Bij de aankoop van vanillestokjes per gewicht dient u er rekening mee te houden dat u mogelijk niet exact het aantal verwachte stokjes ontvangt. Zoals elk landbouwgewas hebben onze vanillestokjes het potentieel om van gewas tot gewas in lengte en gewicht te variëren. Als u zeker wilt zijn dat u een exacte hoeveelheid vanillestokjes zult ontvangen, raden wij u aan om een vast aantal aan te kopen.

BEWAARBUISJES

Standaard worden alle vanillestokjes vacuüm verpakt (max. 6 stuks per vacuümverpakking afhankelijk van de bestelde hoeveelheid. 30 vanillestokjes zullen eerder per 6 stuks verpakt worden. 6 vanillestokjes per 3 stuks enz.). Zo blijven de vanillestokjes voor zeer lange tijd in de best mogelijke conditie bewaard. Na het openen van een vacuümverpakking kunt u naast het opnieuw vacumeren van de vanille deze ook bewaren in de zeer hoogwaardige glazen bewaarbuisjes met natuurkurk. Standaard wordt er altijd minstens 1 gratis bewaarbuisje aan uw bestelling toegevoegd. Toch zijn extra bewaarbuisjes handig om diverse redenen. Het is bijvoorbeeld aangeraden de vanille over meerdere buisjes te verdelen zodat u niet telkens alle vanille aan lucht blootstelt wanneer u een vanillestokje nodig heeft. Dit versnelt het uitdrogingsproces. Deze glazen bewaarbuisjes met natuurkurk kunt u hier aankopen.

Vanillestokjes zijn eenvoudig te bewaren en houdbaar tot 2 jaar na aanschafdatum. Lees hier meer informatie over het optimaal bewaren van uw vanillestokjes.

UW GARANTIES

Onze vanillestokjes zijn 100% lokaal gekweekt en met de hand bestoven, geoogst en gefermenteerd. Samen met streng geselecteerde leveranciers werken wij zeer nauw samen met lokale boeren en handelaren voor de opbouw van een langdurige arbeidsrelatie, de stimulatie van productintegriteit en prijsstabiliteit.

Onze vanillestokjes zijn vers en worden maandelijks geïmporteerd. Door onze directe contacten kunnen wij heel kort op de bal spelen. Wij doen ook niet aan voorverpakken, dat doet af aan de kwaliteit van onze producten. Wanneer u een bestelling plaatst, dan wordt uw vanille diezelfde dag door ons verpakt. Dit geweldige product verdient een koninklijke behandeling.