Madagaskar Bourbon vanillepasta - 3785ml Madagaskar Bourbon vanillepasta - 3785ml
Madagaskar Bourbon vanillepasta - 3785ml Madagaskar Bourbon vanillepasta - 3785ml
Madagaskar Bourbon vanillepasta - 3785ml
Deze Bourbon vanillepasta is ideaal voor recepten waarin u de verleidelijke visuele flair van vanillezaden wilt toevoegen, zoals crème brûlée en ijs. Een echte topper!

Artikelnummer

VANL.020.B3

Verzendkosten

€ 0,00

€ 596,78 *
Prijs per stuk
Het aantal spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 141
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Vanillepasta is helder, vet en een grote tijdsbesparing... U hoeft geen vanillestokjes uit te schrapen en hebt ook geen schoonmaak achteraf. Vanillepasta is een mengsel van geconcentreerd vanille-extract en vanillepoeder en is gemaakt met vanille-extract, vers gemalen vanillepoeder en tragacanth gom als natuurlijk bindmiddel. Het smaakprofiel is zoet, romig en zacht. Door de dikke consistentie van de pasta kunt u meer heerlijke vanillesmaak toevoegen zonder uw beslag of sauzen uit te dunnen. Kan gebruikt worden als een directe vervanging voor vanille-extract wanneer u de kenmerkende uitstraling van vanillezaden wilt.

Meng vanillepasta met aardbeien en serveer met slagroom voor een heerlijk, fruitig dessert. Het enige wat u hoeft te doen is een theelepel (of minder) uit te scheppen en uit te smeren/toe te voegen aan de bereiding. 1 theelepel komt overeen met 1 vanillestokje. Omdat vanillepasta vloeibaar is wordt gebruik afgeraden in droge mengsels van welke aard dan ook. Hiervoor gebruikt u beter vanillepoeder. De pasta zorgt ook voor een bruine kleur en kan witte of lichtgekleurde frosting kleuren. Opteer voor vanille-extract.

BIJZONDERHEDEN

Vrij van GMO - Allergenen.
Gecertificeerd Kosher - Glutenvrij.

INGREDIËNTEN

Vanille-extract, Bourbon vanillestokjes, water, suiker, tracaganth gom (natuurlijk bindmiddel)

OVER NIELSEN-MASSEY

Alleen de beste vanille uit Madagaskar & Tahiti is intens genoeg voor Nielsen-Massey, een wereldwijd vermaard familiebedrijf opgericht in 1907 door Richard Massey in een later partnerschap met Chatfield Nielsen. Het bedrijf wordt vandaag gerund door de derde generatie Nielsens: Craig Nielsen, Matt Nielsen en Beth Nielsen. Opgegroeid in en met het bedrijf tussen het rijke aroma van vanille, hebben zij hun hele leven de beste methoden om pure vanillesmaken te produceren bestudeerd en onderzocht, evenals hoe de beste resultaten te behalen in recepten en dagdagelijkse toepassingen.

Nielsen-Massey maakt gebruik van koude extractie. Dit unieke proces beschermt de meer dan 250 verschillende smaakcomponenten die één enkel vanillestokje bevat.